Blog

Heléna és Balázs – dekor

Újra friss blogposzttal jelentkezünk, amiben a 2019-es szezonunk első projektjéről szeretnénk mesélni.  Olyan sok szempontból volt kiemelkedő számunkra ez az első esküvő, és annyi élménnyel járt a készülődés, hogy már nagyon vártuk, hogy megoszthassuk veletek a részleteket!

Heléna és Balázs egy csodálatos pár, mindketten zenészek, kreatívok, határozottak és stílusosak. Közös életük első napját is úgy álmodták meg, hogy annak minden részletében ott voltak, és nem töltötték meg felesleges szokásokkal, csak hogy megfeleljenek a hagyományoknak. Az első perctől nyilvánvaló volt, hogy a Púder Műhelyet mint csapatot szeretnék felkérni a feladatra. Ezért mi iszonyú hálásak voltunk, hiszen így végig csapatban tudtunk együttműködni, és ez megkönnyítette mindkét fél dolgát. Mi elképesztően élveztük a lazaságukat, és utólag is köszönjük a bizalmat, amit szavaztak nekünk.

Legelső találkozásunkkor Heléna vázolta az elképzeléseket: nagy esküvőt szerettek volna a népes család miatt, mégis személyeset, ami méltó módon tudja bemutatni a szerelmüket. Már az első egyeztetésnél szóba jött a letisztult greenery stílus, azon belül is a trópusi zöldek, pálmák, monstera levelek, egy kis arany hatás és plexi táblák… Teljesen odavoltunk!

Heléna a csokrát illetően teljesen szabad kezet adott, és ez a legjobb élmény, ami érhet egy dekorost! 🙂 Kedvenceim a kis anemonék voltak, amik sötét közepükkel igazán kitűntek a csak zöld-fehér csokorból. A véleménye az arcára volt írva, mikor átvette…

A vacsora az Europa Congress Center-ben került megrendezésre, melynek középen konkrétan egy medence méretű szökőkút található. A víz közelsége elegyedve a növények hangulatával létrehozott egy tengerpartias hangulatot a városban.

Az ültetőkártyák egyben köszönőajándékként is megállták a helyüket, amelyeket Noémi készített egytől-egyig kézzel. Nem tudnánk ennél elegánsabb megoldást találni ehhez a stílushoz…

Van valami a hosszanti asztalelrendezésben, ami önmagában is eleganciát kölcsönöz a vacsorának; a két hosszú asztalról kiemelkedő magas vázák közötti apróbb zöldek eklektikája kicsit oldotta a hely hivatalosságát, az arany szín pedig melegséget kölcsönzött a nagy térnek.

Fiatal létükre nagyon éretten és nyugdtan viszonyultak a szervezéshez, ami következhetett abból is, hogy Heléna már egy ideje kitalálója és alapítója a Luna Esküvő esküvőszervező cégnek. A szervezést éppen ezért végig kézben tartotta, de aznap már átadta a lebonyolítás feladatát Emesének, a mi csoda esküvőszervezőnknek, hogy ők csak élvezhessék a napot…

Ilyen volt Heléna és Balázs házasságának első napja, ahogy mi láttuk! Kívánjuk tiszta szívünkből, hogy a többi is legyen legalább ennyire boldog, mint ez volt!

Reméljük nektek is tetszett ez a stílus! Használjátok ki a lehetőséget, és írjátok meg kommentben!

Ha szeretnétek, hogy 2020-ban tartandó esküvőtöket egy összeszokott és igényes csapat valósítsa meg, akkor kérjetek Tőlünk csoportos ajánlatot a hello@pudermuhely.hu címen!

Sziasztok! Én dekorációs munkáimat és csináldmagad ötleteimet fogom megosztani veletek, valamint apró tippeket, hogy hogyan készüljetek fel a nagy napra.

Hagyj egy üzenetet

Az e-mail címed nem hozzuk nyilvánosságra. A * jellel jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .