Rólunk

Ismerj meg minket kicsit jobban :)

Atelier Wedding Studio csoportkép

Szervezés, dekoráció, fotó és grafika. Ez az Atelier Wedding Studio, ezek vagyunk mi.

Csapatunk 2017-ben kezdte meg munkáját, Púder Műhely névvel. Az évek során lelkes amatőrökből és pályakezdőkből profi csapattá váltunk. Mindig az volt a célunk és szenvedélyünk, hogy a jegyespárjaink álmát igényesen és magas színvonalon valósítsuk meg és a visszajelzéseitek azok, amik igazi gyújtópontjai a munkánknak.

Az Atelier Wedding Studio egy olyan műhely, ahol a legjobb tudásunk szerint és intuitív módon igyekszünk személyre szabni az esküvőket. Szerintünk nincs két egyforma pár és ezért nincs két egyforma esküvő sem. Az egyedi dekoráció és grafika elkészítésétől, a fotókon át a szervezésig kereshettek minket bizalommal.

Szeretünk együtt dolgozni, hiszen inspiráljuk egymást és így garantált az egységes koncepció kialakítása és megvalósítása is, azonban aki szeretne, az külön-külön is felveheti velünk a kapcsolatot.

Huszár Eszter

Huszár Eszter

Huszár Eszter vagyok, az Atelier Wedding Studio dekorosa. Tőlem leginkább szervezés és dekoráció témában olvashattok, és igyekszem minél több kulisszatitkot megosztani veletek az Atelier Wedding Studio esküvőivel kapcsolatban.

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Kormos Noémi

Kormos Noémi

Kormos Noémi vagyok, az Atelier Wedding Studio grafikusa. Kiskoromtól kezdve áthatja életemet a művészetek iránti szeretet, így egyetemi tanulmányaimat is ebbe az irányba folytattam. A tervezőgrafikán belül esküvői meghívókat eleinte barátoknak, s családtagoknak készítettem, majd egyre inkább magával ragadott az a szépség és sokszínűség, ami ebben rejlik. Szeretek minden egyes meghívóra úgy tekinteni, mint egy művészeti alkotás, így még nagyobb öröm számomra mikor ezzel egy párnak tehetem szebbé a Nagy napját.
Hálás vagyok, hogy nap mint nap azt csinálhatom, amit szeretek, s hogy egy ilyen kreatív, jófej csapatnak lehetek a tagja!

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Nemeshegyi Amina

Nemeshegyi Amina

Nemeshegyi Amina vagyok, az Atelier Wedding Studio egyik szervezője. Már kis koromban kiderült, hogy szeretem ha minden precízen és szervezetten történik, mert mindig én sürgettem a szüleimet, hogy pontosan odaérjünk mindenhova. A szervezés iránti szeretetem megmaradt, az esküvőkért pedig szintén rajongok. Az én feladatom, hogy az esküvőkön minden gördülékenyen menjen, és a párnak semmi miatt ne kelljen már aggódnia a Nagy napon.

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Orosz Eszter

Orosz Eszter

Orosz Eszter vagyok, az Atelier Wedding Studio dekorosa. Saját és barátaim esküvői dekorációjának elkészítése után nem akartam leállni, így csatlakoztam a csapathoz, hogy még sok szerelmes napját tehessem különlegessé! Szeretem az egyedi, személyre szabott megoldásokat, amik különleges történeteket mesélnek a párról, a szerelmükről.
Hálás vagyok, hogy mindezt egy csupa szív csapattal tehetem, és úgy érzem, sok jó dolog vár még ránk együtt!

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Ruzsik Emese

Ruzsik Emese

Ruzsik Emese vagyok, az Atelier Wedding Studio koordinátora. Az esküvők iránti szenvedélyem mi sem mutatja jobban, mint hogy már ovis koromban is mennyasszonynak öltöztem be a farsangokon, sosem hercegnőnek. :) Emellett mindig is esküvőszervező akartam lenni.
Ezt az álmomat nem adtam fel, ezért is óriási izgalom számomra, hogy részese lehetek az Atelier Wedding Studionak. Az esküvőkön kívül igyekszem a csapat egységét megteremteni és fejleszteni, így az ezzel járó feladatok is nagyon izgalmasak számomra. Keressetek bátran!

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni:

Tóth Eszter Anna

Tóth Eszter Anna

Tóth Eszter Annának hívnak. Több mint 6 éve foglalkozom esküvői fotózással. Kedves apukám operatőri munkássága inspirált a kezdetekkor, azonban a filmek helyett az esküvők megismételhetetlensége, érzelmessége ragadott magával. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy azt csinálhatom amit igazán szeretek és ennyi fantasztikus embert ismerhetek meg a munkám során.

A lifestyle jellegű természetes képeket érzem leginkább magaménak, mindezt klasszikus eleganciával ötvözve, hogy időtálló képeket adhassak át Nektek.

Ha személyesen velem szeretnél kapcsolatba lépni: