Blog

4 nyári esküvői trend 2017-ben, amire Neked is érdemes figyelned!

Igaz már az esküvőszezon közepén járunk, gondoltam, mégis elhozok néhányat Nektek az idei nyár legfőbb trendjei közül. Lássuk, mik is ezek!

Márvány lesz mindenütt

A márvány ugyan lakberendezési trendként kezdődött, de azóta már több területen is igen népszerűvé vált, így például ruhákon, telefon hátlapokon és bizony az esküvőkön is találkozhatunk vele. Modern, letisztult eleganciát sugárzó textúra, amit használhatunk a dekorációkban, a grafikában vagy akár a tortánkon is.

Save the date márvány

Márvány-arany jégkrém

Márvány-arany torta

Márvány-arany dekor

Arany, réz, geometriai formák

A márvány tökéletes kiegészítői idén a geometriai formák és a világos tónusú színek mellett megjelenő réz vagy arany kombinációk, amiket – a márványhoz hasonlóan – ugyanúgy a legkülönfélébb helyeken találhatunk meg.

Színpaletta választásnál sok minden eldől az esküvő stílusát illetően. Az előkelő tónusú, elegáns pezsgő, elefántcsont, gyöngyház és valamilyen arany finom ötvözete mindenképpen modern és letisztult stílust eredményez, amiért mi is odavagyunk! 👌🏻 Javaslom, hogy a dekorációban mindenképp legyen több igazi gyertya, hiszen ezek fénye is csak fokozza a csillogó, csillámló hatást.

Esküvő virágok nélkül?!

Igen, jól látjátok! Az idei év legnépszerűbb virágai nem is virágok! Ehelyett egyszerű, de nagyszerű kombinációkat alkotnak a különféle zöldek, akárcsak a levelek, ágak, trópusi zöldek vagy épp a pálmaágak. Ha ezt választjátok, biztosan nem fogtok mellé, ráadásul sokkal pénztárcabarátabb is! Vannak olyan növények, amiket akár a természetben is megtalálhattok, gondolok itt példaként a páfrányra vagy borostyánra. Ha merészebbé szeretnétek varázsolni a dekorációt, magasról lógassátok az asztalok fölé a növényzetet. Hoztam Nektek pár képet, hogy Ti is inspirálódhassatok!

Egyéni esküvői hashtagek

Ez ugyan már 2016-ban is nagy népszerűségnek örvendett, de ebben az évben szintén nélkülözhetetlen kelléke az igazán modern, fiatalos esküvőknek. Tökéletes ahhoz, hogy még izgalmasabbá tegyük az esküvőt a vendégeink számára, emellett számunkra még hasznos is, mert így még több kép készül a Nagy nap eseményeiről és mind megtalálható lesz egy helyen, legyen szó akár a Facebookról vagy az Instagramról.

A hashtag megjelenhet igazából bárhol, a meghívóktól kezdve, a dekorációig – legjobb, ha külön táblát csinálunk erre a célra – csak arra vigyázzunk, hogy a vendégeink inkább a történéseket figyeljék a telefonjuk képernyője helyett. Még egy fontos dolog: próbáljatok minél kreatívabbak lenni mikor kitaláljátok a sajátotokat, hiszen biztos, Ti sem akartok más esküvői képei közé keveredni. 😉

Ha még több hasonló képet szeretnétek látni, akkor látogassatok el Pinterestre, én is onnan válogattam. 🙂

Remélem, ahogy nekünk, úgy Nektek is elnyerték a tetszéseteket ezek a trendek! Engem ezek közül a zöldek fogtak meg a leginkább, még úgy is, hogy rajongok a virágokért. Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre, úgyhogy írjátok meg kommentben, hogy Ti miért vagytok oda ezek közül a legjobban. 🙂

Hamarosan jelentkezünk a következő bejegyzésünkkel, de addig is ha kíváncsiak vagytok ránk, akkor kövessetek minket a Facebook oldalunkon és az Instagramon is!

Csodás napot kíván Nektek a Púder Műhely egész csapata! 🙂

Sziasztok! :) A blogon leginkább esküvő témakörben olvashattok tőlem. Ha bármi kérdésetek van, keressetek bátran! ;)

Egy hozzászólás

Hagyj egy üzenetet

Az e-mail címed nem hozzuk nyilvánosságra. A * jellel jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .