Blog

STYLED SHOOT

Fogadjátok sok szeretettel a Púder Műhely első inspirációs fotózását, azaz styled shootját.

Ezzel a munkánkkal szeretnénk egyrészt Titeket inspirálni, gyönyörködtetni, másrészt bemutatni azt, amit mi képviselünk. Ezek mellett ez egy tökéletes alkalom volt nekünk – mint csapatnak – megtapasztalni, milyen is együtt dolgozni. Mondanom sem kell, szuper élmény volt! 🙂

 Az elképzelésünk az volt, hogy egy fiatalos, letisztult és elegáns stílusú képzeletbeli esküvőt hozzunk létre. Ezt a hangulatot sok-sok zölddel, fehérrel és arany kiegészítőkkel álmodtuk meg.

Ezek alapján indultunk el és egy csoda volt látni, ahogy mindenki elvárások és kötöttségek nélkül kibontakozik a saját területén és így ebből létrejön valami új, valami fantasztikus. Emese szervezésével megkaptuk ezt a varázslatos kis üvegházat a Fenyvesparktól, amit nagyon köszönünk. Ebbe a mesebeli helyszínbe én még évekkel ezelőtt szerettem bele és tudtam, hogyha be nem is költözhetek, biztosan egy különleges esemény helyszínéül fog szolgálni. Nem tévedtem. Az üvegház hangulata belevitt a koncepciónkba egy kis rusztikus, egyre sötétedve pedig elvarázsolt vonalat, amit végül egyáltalán nem bánunk, sőt.

Noncsi megálmodta a dekorációt, elkészítette a meghívókat, menüsort, ültetőkártyákat, Sarolt pedig a csoda tortát és ehhez illő cupcake-eket. (Ezekről majd még részletesebben olvashattok a következő blogposztokban.) Modellnek Emesét bújtattuk egy gyönyörű Lucidité ruhába.

Kihívásnak éreztem, hogy méltón megörökítsem mindazt amit létrehoztak a lányok és átadjam Nektek azt a hangulatot amit mi ott átéltünk. Remélem ez sikerült. Az biztos, hogy mi élveztük minden egyes percét az alkotásnak.

Nem is szeretnék többet írni, beszéljenek inkább a képek és engedjétek, hogy Titeket is magával ragadjon ez a varázslatos hangulat…🌿


Reméljük ezzel a munkánkkal is inspirálhattunk Titeket, hiszen ezért is csináltuk. Amennyiben igen, osszátok meg az ismerőseitekkel, hogy ők is részesei lehessenek a varázslatnak! ✨

Ha szeretnétek többet tudni rólunk, keressetek bátran vagy kövessetek Facebookon és Instagramon minket!

 

Sziasztok! Én fotósorozataimat és azokhoz tartozó storykat szeretnék megosztani Veletek. Emellett életmód témában is olvashattok tőlem. Fotózással és tanácsokkal kapcsolatban keressetek bátran! :)

Egy hozzászólás

Hagyj egy üzenetet

Az e-mail címed nem hozzuk nyilvánosságra. A * jellel jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .