Blog

Váratlan utazás…

Elég mozgalmasan indult 2019 a számunkra, ugyanis egy régóta várt styled shoot-ot tartottunk a mesés Graefl majorban. A téma egy indie/romantikus hangulatú esküvő lett, amit a kastély romos falai, valamint egy gyönyörű téli kert inspiráltak. Modelljeink, Anna és Marci, a Travelisedme párosa munkájukból fakadóan folyton utaznak, ezért jól illett hozzájuk a világ végére elvonuló pár története, akik egy “váratlan utazás” során mintha véletlenül fedeznék fel a romok között ezt a helyet, hogy kimondják az igent, csak ketten.

Virágok

Téli esküvőhöz híven kevés virággal dolgoztunk, inkább száraz virágokkal és egyéb termésekkel egészítettük ki a csokrokat. Nem csak azért, mert ez a 2019-es esküvők egyik nagy trendje, hanem mert ezek a finom és törékeny szépségek a múltról mesélnek, és időtlenségükkel képesek visszarepíteni minket azokba az időkbe, mikor még a kastély tele volt élettel.

Dekor

A kerámiákról se feledkezzünk meg, mert ezek a különlegesen egyedi alkotások adták meg a vacsoraasztal organikus kinézetét, és egészítették ki a különböző termések, száraz virágok stílusát. Kontor Enikő keramikus művész finom egyensúllyal hozta a rusztikus és puha vonalakat egyaránt a munkáin, és így lett teljes a teríték minden részletében.

Grafika

A grafikai munkák is hozták a tél és a nosztalgia légies keverékét. Az áttetsző papírnak a tépett szélek adtak különleges textúrát, a klasszikus kalligráfia valamint az egyedi pecsét pedig tökéletesen illeszkedett a hely hangulatához. Nem maradhatott le a kastély homlokzati rajza sem, ami egy külön műalkotássá emelte a papírtemékek letisztult kollekcióját.

Ruha & Ékszerek

A fotózás egyik központi eleme kétség kívül a Hey Darling Bridal csapat lélegzetelállító ruhája volt, ami legfrisebb kollekciójuk egyik darabja, lényegében a fotózásra készült el, és mi nagyon szerettük! Az aprólékosan kidolgozott felsőrész minden egyes elemében ott van a lányok vibráló kreativitása, és az, ahogyan az esküvői ruhákról gondolkodnak. Aki őket választja, biztos lehet benne, hogy egy egyedi, formabontó és nagyon személyes ruhában állhat az oltár elé! A kollekciót Larinne csodaszép, vadóc ékszerei egészítették ki. Anna egyedi, természetes gyűrűit Ruzskai Orsi készítette, ami szintén teljes mértékben beleillet a megalkotott miliőbe.

Desszert

Egy esküvő nem esküvő desszertek nélkül; ezekről a one and only Pinczel Orsi, azaz a Peace of Cake gondoskodott. Orsi mindannyiunkat lenyűgözött (kedvességével) szakértelmével, és azokkal az ízorgiákkal, amiket egy-egy süteménye okoz az ember szájában! Rózsaborsos citromtart málnával és cukorcsipkével, törökmogyorós-sóskaramellás szelet csokoládéhullámmal; csak néhány az elképesztő alkotásaiból, amiktől alig tudtunk szóhóz jutni… Számára a sütés nem csak művészet, hanem tudomány is, alkotásai pedig maradandó nyomot hagynak a fogyasztóik emlékeiben, tehát senki nem bánja meg, ha tőle rendeli a nagy napra álmai tortáját!

Elképesztő stábbal dolgozhattunk, amelynek mindegyik tagja, illetve az általa/általuk képviselt termékek is tökéletes módon illeszkedtek az összképbe. Komolyan, nem cseréltünk volna senkit ki utólag sem, mert akkor már nem lenne az igazi a végeredmény. 💕

A téli hideg és a romos állapotok ellenére fantasztikus napunk volt, amiért kimondhatatlanul hálásak vagyunk minden résztvevőnek!

Akik nélkül nem jöhetett volna létre, azaz a stáblista:

Helyszín: Graefl Major
Szervezés: Púder Műhely
Dekoráció: Púder Műhely
Grafika, nyomtatványok: Púder Műhely
Fotók: Púder Műhely
Videó: Dato Katamadze
Modellek: Travelisedme
Menyasszonyi ruha: Hey Darling 
Ékszerek: Larinne
Gyűrűk: Ruszkai Jewellery
Smink: Szabó Dóra
Kerámiák: Kontor Enikő
Álomfogó: Travelisedme
Desszertek: POC- peace of cake

Sziasztok! :) A blogon leginkább esküvő témakörben olvashattok tőlem. Ha bármi kérdésetek van, keressetek bátran! ;)

Hagyj egy üzenetet

Az e-mail címed nem hozzuk nyilvánosságra. A * jellel jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .